Klistremerker og etiketter med strekkoder og stigende nummer

  • Nummerserier til merking av f.eks. maskiner og utstyr med spesielle produksjonsgarantier
  • Startnummer til arrangementer, seterader, parkeringsoblater, serienummer, katalogisering, merking av bevismateriale for Politiet
  • Strekkodemerking i de vanligste variantene, for eksempel code-39, code-128 strekkoder
  • QR-koder

Kontakt oss for et pristilbud

Rikard Thorsteinsen

61 14 00 41

Rikard har jobbet med klistremerker hos oss siden 2000 og er ekspert på produksjon av spesielle klistremerker av alle typer.

Digitalstyrt produksjon gjør at vi kan produsere klistremerker med strekkoder og stigende nummer raskt i små og store serier. Vi produserer selv på huset, store og små oppdrag. Vi er spesialister på klistremerker tilpasset utendørs holdbarhet og tilpasser valg av limtype og folie etter de behovene du har.

Vi har et stort utvalg av limtyper: Noen merker skal sitte løst og være avtagbare, mens andre skal kanskje sitte veldig godt og være permanente.

Det er vanlig å ha en beskyttende laminering utenpå merket etter at det er trykket. Da tåler merkene mer mekanisk slitasje, fargene blir mer UV-bestandige mot sollys og merket tåler vann og normale ikke-estende kjemikalier.

Vi leverer merkene med strekkoder og nummerserier på ark, rull eller som enkeltmerker. Vi anbefaler vanligvis klistremerker levert på ark, siden de er lette å sende i konvolutter, lette å håndere og lette å lagre, for eksempel i en skuff.