Rollup til salgsstands og utstillinger

Produkt-informasjon:

  • Enkelt design gjør rollupen idiotsikker å slå opp og pakke sammen
  • Polstret bæreveske med skulderstropp og bærbilehåndtak gjør den lett å frakte
  • Aluminiumschasis gjør rollupen lett å bære (4,5 kilo)
  • 85 x 201 cm lerret i ekstra holdbar PVC-duk gjør at rullupen kan brukes både innendørs og utendørs

Markedets mest solgte rollup med 85 x 201 cm lerret. Sammenleggbar, lett og med solid bæreveske.

Rollup passer til omreisende selgere, til stands eller i lobbyer og inngangspartier hos bedrifter, hoteller og konferansesenter.

Rollupen er sammenleggbar og leveres med bæreveske. Rollup-lerretet holdes oppe av en aluminiumsstang i tre deler. Fordi stangen kan brettes sammen og legges inni et praktisk hulrom på baksiden av rollupen når du pakker den ned, får alt plass inne i bærevesken.

Solide aluminiumsføtter gjør at rollupen står stødig. Og ved utendørsbruk kan du legge sandsekker eller noe annet tungt på føttene på baksiden av rollupen slik at den står støtt også i vind.

Rollup leveres med bæreveske i slitesterkt stoff, med polstret innside i sort filt. Bærevesken har skulderstropp som kan justeres i lengde, og to bærestropper som er sydd rundt hele vesken så du ikke risikerer at håndtakene løsner i sømmen. På toppen av bæreveska er det også et håndtak som er praktisk å holde i når du skal ta rollupen ut av veska.

Print-duken kan byttes ut, slik at du ikke trenger å kjøpe hele rollupen på nytt hvis du vil bytte budskap.

Kontakt oss for et pristilbud
Rikard Thorsteinsen
948 68 327

Rikard har jobbet med klistremerker hos oss siden 2000 og er ekspert på produksjon av spesielle klistremerker av alle typer.